Škola kuhanja bez glutena u Istri

kochkurs

PROGRAMI KUHANJA BEZ GLUTENA U ISTRI
Abeona je osmislila različite programe kuhanja bez glutena, za različite potrebe i aktivnosti pojedinaca ili grupe koji se zateknu u Istri ili ciljano dolaze ovdje kako bi istražili gurmanski potencijal ove najpoznatije gastro regije.
Bilo da ste grupica prijatelja, individulaci koji najviše uživaju u svojim privatnim trenucima ili biste se željeli priljučiti manjoj grupici prijatelja, ali i ako tražite programe  za kuharski team buliding, ovdje ćete  zasigurno pronaći nešto za sebe.
 
Poludnevna škola kuhanja bez glutena
Namijenjena je manjim grupama od najmanje 4 do najviše 10 osoba.
Otkrijte prednosti sudjelovanja u manjoj grupi na interaktivnoj školi kuhanja u kojoj ćete u kratkom vremenu naučiti  kako pripremati tradicionalne delicije bez glutena, a usput ćete dobiti i neke vrlo vrijedne savjete i otrkiti trikove kako biste iste recepte mogli uspješno realizirati i kod kuće.
trajanje: 5 sati (uključeno i vrijeme za ručanje, odnosno večeranje)
uključuje: instruktor kuhanja bez glutena, najam prostora i opreme, kompletan obrok *
*ručak, odnosno večera ovisno o tome da li se radi o jutarnjem ili večernjem terminu
menu:  unaprijed određen, izbor  najpoznatijih istarskih specijaliteta
raspoloživost i cijena: na upit
 
Privatni satovi gurmanskog kuhanja bez glutena po vašoj želji
Namjenjena je individulacima, za najmanje 2 osobe, sladokuscima i istinskim poznavateljima gastronomije.
Iskustite istarsku kuhinju na privatnim satovima , počastite se bezglutenskim delicijama.
menu: kreiran po vašoj želji
rapoloživost i cijena: na upit
 
Bezglutensko kuhanje kao team buliding
Jeste li znali da kuhanje u društvu poslovnih suradnika, baš kao i bungee jumping ili vožnja kanuima, jača poslovne veze, izoštrava sposobnost rješavanja problema i sposobnosti vođenja tima? Također poboljšava komunikacijske vještine, razvija timske uloge te povećava razinu učinkovitosti.
Zaista, zašto ne biste svime time profitirali -  kuhajući sa svojim suradnicima?
Imamo nešto čak i bolje – kuhanje bez glutena!
Pred vaše kolege i suradnike će biti postavljen cilj da sami kreiraju meni, podijele uloge kod njegove realizacij, pripreme i kuhanja, nakon čega slijedi  zajednički obrok u ugodnoj atmosferi.
Programi za team building su vrlo fleksibilni i kreirani tako da zadovoljavaju potrebe vašeg poslovnog tima. U svakom slučaju, bilo da želite poboljšati neke određene vještine unutar svojeg tima suradnika ili same organizacije ili jednostavno želite provesti  vrijeme družeći se sa svojim kolegama izvan uredskog prostora, Abeona vam može ponuditi program koji vama najviše odgovara.
uključuje: organizacija, angažiranost instruktora kuhanja, najam opreme i prostora, kompletan meni (ručak ili večera)  po dogovoru za cijelu grupu
raspoloživost i cijene: na upit