Proizvodi i usluge

bezglutensko tijesto

 
 
 
 
 
Kako su bezglutenska tijesta sama po sebi izuzetno krhka i lako pucaju, da bismo im ojačali strukturu i spriječili mrvljivost,  potrebno im je dodati zgušnjivače koji imitiraju glutensku mrežu ukoliko ne želimo da nam se kruh ili kolač raspadne u komadiće.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Škola kuhanja bez glutena

Raspisujemo 2. po redu mini školu školu kuhanja bez glutena u Istri, konkretnije u prelijepoj novoj AZRRI*-jevoj kuhinji na Gortanovom Brijegu kraj Pazina, u subotu, 29.03.2014. od 09.00-13.00 h

Tema recepata na radionici:

  • kruh
  • peciva
  • focaccia
  • pizza

Cijena: 400 kn po osobi
Djeca:

Škola kuhanja bez glutena - fotografija hrane

Petak, 28.02.2014.
do 18.00          Dolazak i smještaj polaznika
18.00-19.00    Informativno predavanje o bezglutenskim brašnima i ostalim osnovnim sirovinama i tehnikama u
                        bezglutenskom kuhanju, upoznavanje sa osnovama dekontaminacije kuhinjskih prostora od glutena
od 19.00         Slobodno vrijeme za večeru
Subota, 01.03.2014.
10.00-13.00    1. dio: Osnovna tijesta za slastice bez glutena

kochkurs

PROGRAMI KUHANJA BEZ GLUTENA U ISTRI
Abeona je osmislila različite programe kuhanja bez glutena, za različite potrebe i aktivnosti pojedinaca ili grupe koji se zateknu u Istri ili ciljano dolaze ovdje kako bi istražili gurmanski potencijal ove najpoznatije gastro regije.

Fotografija Rovinja, Istra, Hrvatska

 
 
Što kažete na putovanje bez glutena?
Želite rezervirati privatan izlet u Istri u 2014. godini sa svim obrocima i degustacijama 100% bez glutena?
Prestante tražiti jer ste upravo pronašli svojeg agenta!
Istra je najpopularnija hrvatska gurmanska destinacija, međunarodno priznata kao gastronomska regija renomirane vinske tradicije, izvrsnih maslinovih ulja, ukusnih domaćih tjestenina, morskih specijaliteta i tartufa. I još mnogo toga!