Počastite se nečim posebnim...

Fotografija Rovinja, Istra, Hrvatska

 
 
Što kažete na putovanje bez glutena?
Želite rezervirati privatan izlet u Istri u 2014. godini sa svim obrocima i degustacijama 100% bez glutena?
Prestante tražiti jer ste upravo pronašli svojeg agenta!
Istra je najpopularnija hrvatska gurmanska destinacija, međunarodno priznata kao gastronomska regija renomirane vinske tradicije, izvrsnih maslinovih ulja, ukusnih domaćih tjestenina, morskih specijaliteta i tartufa. I još mnogo toga!
Brojni međunarodni osvrti dokazuju status Istre kao originalnog gurmaskog odredišta sa brojnim pripadajućim događanjima; od vinskih smotri, izložbi maslinovog ulja, dana šparoga i tartufa...
Samo zato jer ste intolerantni ili alergični na gluten ili imate celijakiju, ne smijete si nikako uskratiti slasni užitak guštanja u lokalnim specijalitetima, u cijeloj paleti koja se proteže od kontinentalnih do mediteranskih.
Mi u Abeoni se brinemo za vaše bezglutenske obroke na izletima poštivajući proceduru sigurnosnih pravila opisanih u poglavlju Pravila kuhinje.
Bezglutenski obroci koje za vas osiguravamo su pažljivo odabrani i savršeno se sklapaju sa destinacijom i okruženjem u kojem ćete boraviti, pripremljeni su od biranih sastojaka kako biste konačno bezbrižno uživali u odmoru o kakvom ste oduvijek sanjali.
Bilo da se radi samo o malom zalogaju, komadiću bezglutenskog kruha sa kriškom kozjeg sira uz čašu vina, degustaciji maslinovog ulja koja uključuje bezglutenske kanapee sa paštetom od tartufa ili istarski pršut,  ili pak kompletan meni sastavljen od trisa istarske bezglutenske tjestenine, konačno se možete opustiti i jednostavno uživati.
Uz bezglutenske ture koje uključuju smještaj i obroke po vašem izboru, također nudimo i jednodnevne izlete za klijente koji odsjedaju u vlastitom aranžmanu, a obje opcije uključuju slijedeće:

  • radionice kuhanja u pažljivo odabranim i pripremljenim objektima – potpuno bez glutena
  • kompletne bezglutenske menije u odabranim restoranima
  • sve degustacije lokalne kuhinje; vinske probe, degustacije maslinovog ulja, tartufa...

 
Više o putovanjima uskoro ili ako želite u međuvremenu saznati više, molimo da nas kontaktirate.